چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ 20 August 2025
سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴
کد خبر: ۹۰۱۵۲

نخست‌وزیر آذربایجان: دریای خزر باید به عنوان دریای صلح باقی بماند

نخست‌وزیر آذربایجان: دریای خزر باید به عنوان دریای صلح باقی بماند
نخست‌وزیر جمهوری آذربایجان گفت: دریای خزر به عنوان یک دریای صلح، حسن همجواری و همچنین همکاری‌های بین‌المللی با سود متقابل باقی بماند.

علی اسدوف در سومین همایش اقتصادی دریای خزر گفت: فرصت همایش عرصه بسیار مهمی برای ارتقای همکاری تجاری و اقتصادی  کشورهای خزر است. امروز بین کشورهای حوزه خزر، زمینه های همکاری وجود دارد.

اسدوف با بیان اینکه از زمان برگزاری دومین همایش اقتصادی، توافقات مهمی بدست آمده که شرایط بسیار خوبی را برای تبدیل منطقه به یک مرکز بزرگ حمل و نقل فراهم می‌آورد، تصریح کرد: کشور آذربایجان نقش بسیار مهمی در توسعه کریدورهای حمل و نقل بین‌المللی ایفا می‌کند. یکی از این کریدورها به سمت غرب و دیگری شمال به جنوب است و کارکرد بسیار موفقیت‌آمیز آن، تأمین منافع همه کشورهای منطقه را به دنبال خواهد داشت.

وی تاکید کرد: فکر می‌کنیم که در حال حاضر کشورهای دریای خزر باید در آینده نیز همه تلاش‌های خود را معطوف کنند تا دریای خزر به عنوان یک دریای صلح، حسن همجواری و همچنین همکاری‌های بین‌المللی با سود متقابل باقی بماند. این امر مستلزم آن است که ما با یکدیگر تصمیمات جدی بگیریم برای تحمیل امنیت و ثبات در دریای خزر و همچنین آینده امکاناتی که وجود دارد برای انجام پروژه‌هایی در بخش انرژی سبز و استفاده از تکنولوژی‌های نوین.

نخست وزیر  جمهوری آذربایجان عنوان کرد: همکاری در این زمینه‌ها بسیار مهم است و تأمین‌کننده ثبات برای منطقه خواهد بود و همچنین انرژی آینده‌ای با محیط زیست‌دار و آینده‌دار را می‌تواند فراهم کند.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی